top of page
thumbnail_Image (14)_edited_edited.jpg

Ushqimi në shkollë

magic breakfast.PNG

Mëngjesi magjik na siguron bagels dhe drithëra. Ne i dërgojmë drithërat në shtëpi te familjet tona dhe gatuajmë bagels për fëmijët çdo mëngjes.

Ushqimi në shkollë sigurohet nga RMBC (Riverside) Catering.
Nëse fëmija juaj është në FS2, Viti 1 ose Viti 2, ai merr një vakt shkollor falas (Universal Infant Free). Më poshtë është skeda për të shkarkuar menunë. Të gjitha opsionet janë hallall.

Riverside Catering Halal 24.png
Riverside Menu 24 info.png
bottom of page